Campus Winschoten

Campus Winschoten in samenwerking met Auto-Motorrijschool Richard Veen.

Zoals je in personeelsadvertenties kunt zien, eisen werkgevers steeds vaker dat de sollicitant in het bezit moet zijn van het Rijbewijs B. In samenwerking met Auto-motorrijschool Richard Veen wordt leerlingen van het Campus de mogelijkheid aangeboden om rijlessen te krijgen met een aantrekkelijke korting op de normale tarieven. 

Rijles vanaf school of station
De rijlessen worden gestart vanaf school of het station, zo rij je meteen in het examengebied. Hierdoor verlies je geen kostbare lestijd. Dit gebeurt dan in schooltijd bijvoorbeeld in een tussenuur of voor of na schooltijd.

Spoedopleiding
Ook verzorgen wij verschillende soorten spoedopleidingen. Je kunt je rijbewijs al halen in 5 of 10 dagen (bijvoorbeeld in een vakantie periode).

Wat doen wij?
Wij doen uiteraard veel meer dan alleen autorijlessen. Naast je Autorijbewijs kun je bij ons ook de opleiding volgen voor het Motor en Bromfiets rijbewijs. En natuurlijk als aanvulling voor je Autorijbewijs kun je bij ons terecht voor je Aanhangerrijbewijs (E achter B). 

Aanmelden

Aanmelden kan via deze website, vermeld bij je aanmelding het woord 'Campus''en profiteer van de kortingen..!! aanmelden

 

Voor meer info en opleidingen kun je contact opnemen met Tel: 0598-630706