Rijschool Delfzijl Richard Veen

Rijschool Delfzijl

Opzoek naar een rijschool in Delfzijl? Rijschool Richard Veen is de geschikte rijschool om te gaan rijlessen in Delfzijl en omgeving. Wij geven zowel autorijlessen als motorrijlessen. Ook voor het behalen van je bromfietsrijbewijs of aanhangwagenrijbewijs ben je bij Rijschool Richard Veen aan het juiste adres!

 

Rijlessen in Delfzijl

Sinds kort zijn wij ook actief in Delfzijl en omgeving als rijschool. Voor Delfzijl en omgeving hebben wij een vaste rijinstructeur rijden van  Auto & Motor Rijschool Richard Veen. Vanuit Delfzijl is het mogelijk om af te rijden in Winschoten of Groningen.
Begin direct en profiteer nu van onze actie.  Nu rijlessen tegen de scherpste prijzen!

Rijschool Delfzijl Richard Veen

 
                                  

             

 

 

Rijlessen op maat in Delfzijl

Wil je heel snel je rijbewijs halen in Delfzijl of wil je er meer tijd aan besteden? Bij ons maak jezelf de keus hoe snel jij je rijbewijs wilt halen. Wij hebben rijles pakketten vanaf vijf dagen! Wij bieden de mogelijkheid om af te rijden in Groningen of Winschoten.


Dé Specialist in Spoedopleidingen

5 of 10 Daagse cursus: 18 rijlessen 1x praktijkexamen  €999,-. Voor meer prijzen en opleidingen kun je bellen met Tel:0598-630706 of je hier aanmelden

  •  Zeer scherpe prijzen 
  •  Hoog slagingspercentage
  •  Instructeurs met jaren lange ervaring
  •  Starten met je Rijopleiding al vanaf 16,5 jaar!
  •  De specialist in spoedopleidingen
  •  Rijopleidingen voor Auto Motor Bromfiets E achter B
  •  Speciale Studenten Korting

Besparen op je Rijlessen? 

De beste kostenbesparing is meestal niet het kiezen voor de goedkoopste rijschool, maar te kiezen voor een kwalitatieve en goede rijschool. Op deze manier haal je veel meer rendement uit je rijlessen waardoor je uiteindelijk kostbare lestijd zal besparen, en je slagingskans véél hoger ligt..!!

Rijschool in Delfzijl en omgeving

Wij geven rijlessen in Assen, Groningen, Scheemda, Stadskanaal, Winschoten, Zuidlaren, Emmen, Winsum, Appingedam, Veendam, Hoogezand, Borger, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Ter Apel, e.o.
Andere gebieden in overleg. Bel ons voor de mogelijkheden. (0598) 630706

 

Direct beginnen      Autorijbewijs    Motorrijbewijs     Aanhangwagenrijbewijs  Contact