Rijschool Ter Apel

Rijschool Ter Apel

Opzoek naar een rijschool in Ter Apel? Rijschool Richard Veen is de geschikte rijschool om te gaan rijlessen in Ter Apel en omgeving. Wij geven zowel autorijlessen als motorrijlessen. Ook voor het behalen van je bromfietsrijbewijs of aanhangwagenrijbewijs ben je bij Rijschool Richard Veen aan het juiste adres!

 

Rijlessen in Ter Apel

Voor rijlessen in Ter Apel en omgeving gaat u naar uw vertrouwde rijschool Richard Veen. Voor Ter Apel en omgeving hebben wij een vaste rijinstructeur rijden van  Auto & Motor Rijschool Richard Veen. Vanuit Ter Apel is het mogelijk om af te rijden in Winschoten of Emmen.
Begin direct en profiteer nu van onze actie.  Nu rijlessen tegen de scherpste prijzen!

Rijschool Ter Apel Richard Veen

                                  

             

 

 

Rijlessen op maat in Ter Apel

Wil je heel snel je rijbewijs halen in Ter Apel of wil je er meer tijd aan besteden? Bij ons maak jezelf de keus hoe snel jij je rijbewijs wilt halen. Wij hebben rijles pakketten vanaf vijf dagen! Wij bieden de mogelijkheid om af te rijden in Emmen of Winschoten.


Dé Specialist in Spoedopleidingen

5 of 10 Daagse cursus: 18 rijlessen 1x praktijkexamen  €999,-. Voor meer prijzen en opleidingen kun je bellen met Tel:0598-630706 of je hier aanmelden

  •  Zeer scherpe prijzen 
  •  Hoog slagingspercentage
  •  Instructeurs met jaren lange ervaring
  •  Starten met je Rijopleiding al vanaf 16,5 jaar!
  •  De specialist in spoedopleidingen
  •  Rijopleidingen voor Auto Motor Bromfiets E achter B
  •  Speciale Studenten Korting

Besparen op je Rijlessen? 

De beste kostenbesparing is meestal niet het kiezen voor de goedkoopste rijschool, maar te kiezen voor een kwalitatieve en goede rijschool. Op deze manier haal je veel meer rendement uit je rijlessen waardoor je uiteindelijk kostbare lestijd zal besparen, en je slagingskans véél hoger ligt..!!

Rijschool in Ter Apel en omgeving

Wij geven rijlessen in Assen, Groningen, Scheemda, Stadskanaal, Winschoten, Zuidlaren, Emmen, Winsum, Appingedam, Veendam, Hoogezand, Delfzijl, Borger, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Ter Apel, e.o.
Andere gebieden in overleg. Bel ons voor de mogelijkheden. (0598) 630706

 

Direct beginnen      Autorijbewijs    Motorrijbewijs     Aanhangwagenrijbewijs  Contact