Spoed cursus theorie

                           SPOEDCURSUS AUTO THEORIE !! 

Ervaring leert dat klassikale theorieles de beste manier is om in 1 x het theorie certificaat te behalen. Wij geven deze klassikale lessen op onze eigen locatie in Veendam, waar wij een modern opgezette theorieruimte bezitten. Dit geven wij in de vorm van een 1 daagse training!

Deze cursus geeft je de mogelijkheid om de theorie in 1 dag onder de knie te krijgen, hierdoor hoef je niet weken lang naar een theorie avond toe. Dus snel, makkelijk, en ook nog leuk om te doen. Je kunt ook direct theorie examen doen een paar dagen later, wil je dit ook graag geef het ons even door!

SPOEDCURSUS AUTO THEORIE nu voor maar €80,- (excl. examen)

Hiervoor moet je je wel aanmelden VOL=VOL nog enkele plaatsen beschikbaar

Klik hieronder op de datum die bij jou het beste past.

 

Als je praktijkexamen gaat doen voor de categorie Auto, Motor of Bromfiets dan moet je in het bezit zijn van een theorie certificaat. Dit certificaat is nu 1,5 jaar geldig.

Theorie is één van de zaken waar veel leerlingen moeite mee hebben. Wie echter de theorie niet goed kent en beheerst zal ook in de praktijk lessen hier hinder van ondervinden. Autorijschool Richard Veen biedt  jou de ruime mogelijkheid om de theorie onder de knie te krijgen.

Interactief Theorie en Toetssysteem (Nieuw)

Om je theorie examen te behalen, en je hebt geen tijd om klassikale lessen te volgen. Wij als rijschool hebben nu ook een online-systeem om lekker thuis te kunnen oefenen voor je examen dit heet Theorie-online. Het online theorieboek via internet heeft dezelfde opbouw als een regulier theorieboek, waardoor je bij ons onbeperkt toegang hebt vóór maar €35,- om jezelf te testen. Prachtige animaties met geluid helpen je door de stof heen. Het is altijd up to date met de laatste vragen en regels, en natuurlijk nu ook met gevaarherkenning.

Interactief theoriesysteem kun je volgen d.m.v een inlog code. Deze code ontvang je via onze rijschool. Om de inlog code te krijgen, kun je het bedrag van €35,- overmaken op rekening nummer :
 NL82 INGB 0652773818 o.v.v je mailadres + categorie Auto-motor of bromfiets. Zodra het bedrag binnen is, word je de inlog code toegemaild en kun je thuis direct beginnen met oefenen. Klik dan op de volgende link om toegang te krijgen.
Online Theorie leren

Theoriemateriaal (Boeken-cd roms etc..)

Ook is er de mogelijkheid om in plaats van theorie online te oefenen, de leerstof en examens te leren via een boek, cd rom etc..Hier hebben wij een webshop voor om dit te kunnen bestellen. Je kunt via onze shop het materiaal bestellen en afrekenen. binnen 2 werkdagen wordt dit dan bij je thuis bezorgd!!

Theorie materiaal boeken cd-roms etc online via onze webshop bestellen?  klik hier

Zelf je datum reserveren voor het theorie examen ? klik hier